Een gegarandeerde gespreksstarter!

De meeste mensen zullen bij het woord crystal skull denken aan de Indiana Jones film “Kingdom of the Crystal Skull”. Maar wist je dat je ze ook gewoon kunt kopen op internet?
Gegarandeerd dat je een goede gespreksstarter hebt als er eentje op je salontafel ligt!

Wat is een crystal skull nu eigenlijk?

Misschien vraag je je af waarom je er eentje in je huis zou willen hebben. De meeste mensen associëren schedels met de dood of iets anders slechts. Hoewel ze er misschien een beetje eng uit kunnen zien, is niets minder waar. Ze staan ze voor het goede en voorzien hun eigenaar van positieve zaken zoals bescherming, welzijn, wijsheid en intelligentie. Ze zijn er in alle soorten, kleuren en maten. Zo heb je crystal skulls die lijken op drakenschedels, aliens, en mensachtigen die allemaal verschillende eigenschappen worden toegekend.

Wat je aan een crystal skull hebt

Er wordt gezegd dat wanneer een crystal skull eenmaal is vervaardigd deze een energievorm aantrekt die er vervolgens in gaat ‘wonen’. Bijvoorbeeld een overleden persoon, een deel van een engel of goddelijk wezen. Een skull kiest zelf zijn eigenaar uit en gaat daarbij voor iemand die hen op zijn of haar pad bij kan staan. Zo heb je een eigen beschermer waar je kracht, steun en wijsheid uit put.

Hoe kom ik eraan?

Natuurlijk kun je stad en land afreizen op zoek naar een speciaalzaak. Maar zoals ik al eerder vertelde kun je ze ook gewoon kopen op internet. Wanneer er na het bekijken van crystall skulls eentje in je hoofd blijft hangen of er voor jou echt uitspringt, dan betekent dat dat deze jou ‘roept’. Een goede webshop zal dan ook zorgen dat alle skulls apart op de foto staan zodat hun toekomstige eigenaar goed kan onderscheiden welke skull hem of haar roept. Je ontvangt dan ook daadwerkelijk datzelfde exemplaar.

Heb jij een item in je huis dat een echte gespreksstarter is? Dan kun je dat via dit formulier met mij delen!

U ook genieten van: