Nieuwe laserbehandeling methoden

Weet je nog vroeger? Dan werd aangeraden nooit een tattoo te nemen. Want het verwijderen ervan was pijnlijk en liet littekens achter. Goed nieuws: Die tijd is voorbij! Nieuwe technieken zorgen ervoor dat meerdere soorten laserbehandelingen pijnloos en zonder littekens achter te laten kunnen worden uitgevoerd! Lees er in dit blog snel meer over!

Behandelingen op maat

In veel laserbehandeling praktijken worden mensen slecht geïnformeerd over laserbehandelingen en technieken. Het is namelijk voor iedereen uniek wat goed en niet goed werkt. Wat voor de één voldoende is, is voor de andere onvoldoende. Veel praktijken doen daarom tegenwoordig altijd eerst een intake. Hierbij wordt gekeken naar wat jij wil en wat voor jou en jouw huid het beste is. Zo ben je verzekerd van advies speciaal voor jou!

Pijnloze laserbehandeling in Arnhem

In nieuwe laserbehandelingen wordt vaak gewerkt met de Fontona Starwalker. Daarmee worden tattoos verwijderd zonder littekens. Met een speciaal koelsysteem en gerichte laserbehandeling is alles pijnloos en geschikt voor elk huidtype. Ook doen veel praktijken tegenwoordig aan andere huidbehandelingen zoals het verwijderen van PMU: permanente make-up.

PMU en tattoos verwijderen

Permanente make-up en tatoeages kunnen natuurlijk veel voor jou betekenen als persoon. Het laten verwijderen ervan kan dan ook een hele stap zijn. Waar deze stap voorheen pijnlijk was, is dat tegenwoordig gelukkig niet meer het geval. Met de nieuwste apparatuur en laserbehandeling technieken, worden zowel tattoos en PMU pijnloos en zonder littekens verwijderd.

Benieuwd naar wat het voor jou kan betekenen?

Ben jij al langere tijd op zoek naar een pijnloze en goede laserbehandeling voor PMU of tattoos? Neem dan eens contact op met FineLaser Clinic voor een laserbehandeling in Arnhem.

Heb je zelf ervaringen met laserbehandelingen? Laat het ons weten via het contactformulier.

U ook genieten van: