Uiterst zinvolle besteding van je weekend

Zit je in een relatiecrisis? Of heb je het gevoel dat je er helemaal alleen voorstaat als het gaat om jullie toekomst? En zie je daardoor op tegen de weekenden die je met je partner ‘moet’ doorbrengen? Daar is een perfecte oplossing voor: het relatieweekend! Dat is hét weekend waarin je in 3 dagen je relatie weer terughebt, zoals deze was. Wil je daar meer over weten? Lees dan snel verder.

Wat is een relatieweekend?

Het relatieweekend is een korte en intensieve meerdaagse time-out voor stellen die hun relatie toekomstbestendig willen maken. Dat is een goede uitkomst voor wanneer je bijvoorbeeld nogal eens denkt dat er dingen in je relatie anders moeten. En ook denkt dat eigenlijk niets lijkt te helpen. In een relatieweekend vindt je waarschijnlijk de oplossing die je zoekt. Het is dus zeker niet wekelijks een uur op de bank bij een relatietherapeut of psycholoog, maar een weekend werken om je relatieproblemen naar het rijk der fabelen te verwijzen. En dan liefst ook voor altijd!

Waarom een relatievakantie?

Het relatieweekend is ontstaan uit een idee van relatietherapeuten en ervaringsdeskundigen die erachter kwamen dat veel mensen met relatieproblemen behoefte hadden aan een vakantie van hun relatie. Om de zaken even op een rijtje te zetten, zoals dat heet. Daar kwam het idee uit voort van intensieve relatietherapie en communicatietraining in combinatie met een korte vakantie. En dat is een succes! Het relatieweekend is later ontstaan ​​uit de behoefte van stellen die wel een relatievakantie wilden, maar daarvoor niet een week de tijd hadden.

Programma van het relatieweekend

Op een zelf gehuurde locatie naar keuze, bestaat het relatieweekend programma uit minimaal vier aaneengesloten dagdelen met twee dagelijkse sessie van 2 tot 4 uur. Dat zijn sessies waarin je samen of alleen aan je relatie werkt met de relatiecoach. Door deze intensieve manier van coachen worden echte resultaten geboekt. Zo is het percentage herstarters na een relatieweekend maar liefst 80%! Er komt geen magie of diep-psychologisch onderzoek van je hele ziel en zaligheid bij kijken. De magie zit in het afleren van ongewenst en aanleren van gewenst relatiegedrag. Klinkt dat niet geweldig? Meld je dan ook snel aan voor een relatieweekend. Onze tip: overleg het vooraf eerst met je partner voordat je je aanmeldt!

Bekijk hier overigens ook onze lifestyle blogs.

U ook genieten van: