Stoere tafels in de woonkamer of eetkamer

Soms heb ik zin om mijn inrichting eens helemaal om te gooien. Dan struin ik het internet af op zoek naar mooie nieuwe meubelstukken of woonaccessoires. Dit keer ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe tafel voor in de keuken. Ik was op zoek naar een stoere en robuuste tafel, die toch sfeervol en uitnodigend is. Inmiddels heb ik gevonden waar ik naar op zoek was, maar in dit blog geef ik jullie tips voor als jullie ook een stoere tafel voor in de woonkamer of eetkamer willen kopen. Lees dus snel verder!

Hoe groot moet je tafel zijn?

Meten is weten, zeg ik altijd. Wanneer je weet welke afmetingen je tafel precies moet hebben, kun je veel gerichter zoeken. Zo voorkom je dat je verliefd wordt op een prachtige stoere tafel om er vervolgens achter te komen dat deze veel te groot is voor in jouw huisje. Veel webshops hebben zelfs een tool waarmee je kunt filteren op formaat. Dus mijn eerste tip: meet goed op hoeveel ruimte je hebt voor een tafel en begin altijd met filteren op formaat.

Stoere materialen

Een stoere tafel klinkt misschien een beetje vaag. Ben je op zoek naar een stoere tafel? Zeg dan dat je een tafel in de industriële stijl zoekt. Bij deze stijl horen namelijk een aantal materialen. Ook dit zorgt dat je gerichter kunt zoeken en dat winkelmedewerkers je beter kunnen helpen. Stoere materialen zijn bijvoorbeeld hout, koper en andere metalen. Zoek je er ook stoelen bij? Dan combineert leer heel mooi met een stoere houten tafel.

Vind je in de winkels niet wat je zoekt? Dan kun je altijd nog een stoere tafel laten maken. Zo weet je zeker dat je de beste tafel in huis krijgt! Neem gerust contact op voor een leuk adresje waar ze handgemaakte meubels verkopen.

U ook genieten van:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.