Begin je verbouwing goed

De tijd is gekomen: je bent klaar om die verbouwing te doen waarvan je altijd al hebt gedroomd! Door op de hoogte te zijn van de nieuwste vloertrends, kun je jouw project op de juiste manier beginnen. Lees in dit blog over de laatste vloertrends en bereid je voor op de nieuwe stijlen van 2021. Want zeg nu zelf: er is toch niets erger dan je spaargeld uitgeven op een nieuwe vloer die binnen vijf jaar uit de mode is? Lees dus snel verder!

Vinyl vloeren

Alle nieuwe vloertrends hebben één ding gemeen: ze zijn duurzaam en kunnen tegen een stootje, maar hebben de uitstraling van natuurlijke vloeren. Naarmate de technologie vordert, komen vinylvloeren steeds dichter bij het uiterlijk van natuurlijk hout en steen. Ook decoratieve patronen winnen aan populariteit. Al dit moois komt zelfs zonder extra werk. Vinylvloeren hebben minder onderhoud nodig en zijn gemakkelijk schoon te maken. Ideaal voor elke kamer!

vloertrends 2021

Betegelde vloeren

Hoewel tegelvloeren al een tijdje deel uitmaken van interieurtrends, zijn ze niet van de hitlijsten weg te slaan. Tegelvloeren staan bekend om hun klassieke uitstraling, veelzijdigheid en praktisch onverwoestbare samenstelling. Omdat geglazuurde tegels van nature waterdicht zijn, is dit de enige vloer optie die je overal kunt gebruiken: badkamers, keukens, woonkamers, noem maar op!

PvcVloeren

Pvc staat voor polyvinylchloride. Een pvc-vloer is een zeer veerkrachtige vloer van flexibel materiaal die iets zachter aanvoelt dan laminaat en tegels. COREtec visgraat is de meest populaire optie in deze categorie. Persoonlijk ben ik erg enthousiast over COREtec visgraat, omdat het de uitstraling heeft van een houten visgraat vloer met de gemakken van pvc. Hoewel COREtec visgraat al geruime tijd op de markt is, groeit de populariteit van dit type vloer nog altijd in populariteit. Meer weten? Lees meer over de huis- en tuintrends van nu in mijn andere blogs!

U ook genieten van: