Nooit meer werken aan de keukentafel

Sinds enige tijd werken de meeste mensen vanwege corona thuis. Niet iedereen heeft een aparte werkplek om zich in terug te trekken. Heb je geen ruimte in huis om je werkplek te creëren? Overweeg dan om een loods in de tuin te bouwen! Liever binnenshuis een plekje creëren? Ook daar hebben we tips voor. Lees verder en kom erachter hoe jij jouw ideale werkplek ontwerpt.

Ongestoord werken

Heb je een ruime tuin of buitenruimte? Overweeg dan eens om een eigen loods te plaatsen. Zo heb je je eigen ruimte en kun je ongestoord je werk doen. Een kleine loods kun je geheel aanpassen aan je wensen en behoeftes. Wil je veel ramen? Een houten buitenkant? Alles kan! Aan het eind van de dag ga je naar je woning en ben je weer écht thuis. Heerlijk toch?

Op de hoogte

Heb je een zolderkamer die alleen wordt gebruikt voor het opslaan van spullen? Overweeg dan eens om deze eindelijk op te ruimen en maak er een kantoor(tje) van! De dozen kunnen zelfs dienen als opzetstuk voor je bureau, als je het echt creatief aan wil pakken. Zo heb je niet alleen een plek voor jouw alleen, maar heb je direct alle rommel opgeruimd. Twee vliegen in één klap!

In het diepe

Het kan wat koud zijn, maar je kunt ook van je kelder je kantoor maken! Zo kun je een mobiele kachel gebruiken tegen de kou. Bovendien heb je eindelijk een reden om die dikke wollen sokken weer aan te trekken. Maak het gezellig door een stel makkelijke planten neer te zetten, een vloerkleed neer te leggen en er een echt kantoor van te maken. Gegarandeerde productiviteit!

Vind het stilste hoekje in huis

Misschien woon je in een flat of heb je simpelweg geen extra ruimte in huis om je kantoor in te richten. Bedenk dan welke plek in je huis het stilst is. Verplaats alle meubels die hier staan en plaats je bureau. Op deze manier kun je je echt concentreren zonder gestoord te worden door allerlei geluiden. Zo’n verbouwing is misschien wat werk, maar dan heb je je work-out al gehad!

U ook genieten van: