Beter voor jezelf en voor de planeet

We snappen best dat je je op straat en op je werk graag vertoont met make-up, dat je soms een lekker maskertje neemt en dat je je gezicht graag goed reinigt. Maar moet dat steeds door gebruik te maken met wegwerp make-up pads? Als je antwoord daarop ‘ja’ is, dan hebben we nieuws voor je: er zijn nu wasbare make-up pads verkrijgbaar. En we vertellen je hieronder graag waarom het gebruik van wasbare make-up pads duurzaam is

Wasbare make-up pads

Wasbare make-up pads zijn, net als de wegwerp make-up pads, ideaal om make-up mee af te halen, je gezicht mee te reinigen of een maskertje te verwijderen. En omdat ze wasbaar zijn, zijn deze wattenschijfjes herbruikbaar. Daardoor gooi je er veel minder van weg, je produceert minder afval dus en je bespaart er best wel wat geld mee.

Diverse soorten make-up pads

De wasbare make-up pads in diverse verschillende varianten verkrijgbaar. Zo zijn er wasbare gezichtsdoekjes in allerlei kleuren en in de leukste prints. Dat is nog eens interessant, of niet?

Hoe wasbare gezichtspads gebruiken

Je hebt voor je dagelijkse make-up aan één gezichtsdoekje genoeg voor je hele gezicht! Na gebruik verzamel je de herbruikbare make-up pads in het bijgeleverde wasnetje. Je wast ze vervolgens mee met de handdoeken op 60 graden Celsius en dan zijn de wattenschijfjes herbruikbaar!

Kies duurzaam, kies herbruikbare make-up pads

Door wasbare make up pads te gebruiken, ben je milieuvriendelijk en duurzaam bezig. Met deze herbruikbare make-up pads, kun je elke dag je make-up eenvoudig afvalvrij verwijderen. Dat is toch pure winst voor ons allemaal! En natuurlijk voor onze planeet die toch iets te veel opwarmt!

Wil je meer blogs lezen over selfcare? Dat doe je eenvoudig hier.

U ook genieten van: