Mooi en gezond gebit

Natuurlijk wil je ervoor zorgen dat je gebit gezond blijft. Je poetst ze goed, en gaat periodiek naar de tandarts voor controle. Maar, ook een gezond gebit kan voor onzekerheden zorgen. Een gezond gebit betekent namelijk niet in alle gevallen ook een mooi gebit. Is dit bij jou het geval? Daar kun je door middel van esthetische tandheelkunde in Rotterdam verandering in brengen. Wat esthetische tandheelkunde precies inhoudt, lees je in dit blog.

Wat is esthetische tandheelkunde?

Esthetische tandheelkunde, ook wel cosmetische tandheelkunde genoemd, is niet per se bedoeld om je gebit gezonder te maken. Het gaat erom dat het uiterlijk van het gebit aangepast wordt. Ingrepen die onder esthetische tandheelkunde vallen zijn onder andere:

  • tanden bleken
  • beugel
  • facings
  • tandvleestransplantaten
  • chirurgie

Ook kunnen verschillende ingrepen gecombineerd worden.

Geef je zelfvertrouwen een boost

Voor heel veel mensen is het gebit een punt waar ze erg onzeker over zijn. Ze hebben bijvoorbeeld scheve tanden of er zijn tussenruimten tussen de tanden, de tanden zijn verkleurd, of ze hebben slechte of missende tanden. Het gebit is in die gevallen misschien niet ‘ongezond’, maar het ziet er niet mooi uit. Ze durven niet te lachen. En dat is natuurlijk zeker niet de bedoeling. Herken je jezelf hierin? Door de aanpassingen via esthetische tandheelkunde wordt de onzekerheid weggenomen, heb je weer een stralende lach die er natuurlijk uitziet, en krijgt je zelfvertrouwen een boost!

Schakel de hulp in van een gecertificeerde specialist

Wanneer je esthetische aanpassingen aan je tanden wilt laten uitvoeren, raad ik je zeer aan om vooraf goed onderzoek te doen. Ga hierbij op zoek naar een gecertificeerde specialist. Laat de behandeling uitvoeren bij een gespecialiseerd tandheelkundig centrum.

Heb je hulp nodig bij het vinden van een gecertificeerde specialist? Neem dan contact op, ik help je graag verder.

U ook genieten van:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.