Er jonger uitzien met Botox

Iedereen is eigenlijk wel bekend met het concept Botox. Het wordt gezien als dé manier om er jonger uit te zien. Maar wat veel mensen niet weten, is hoe het precies werkt. Denk jij erover om een behandeling Botox in Amsterdam te ondergaan? Dan is het wel belangrijk om goed geinformeerd naar je eerste afspraak te gaan. Wij willen je daarmee een handje helpen.

Wat botox precies is

Botox is eigenlijk een merknaam. Het wordt gebruikt om het medicijn botuline toxine aan te duiden. Er zijn echter meerdere merken met deze stof die voor cosmetische doeleinden gebruikt worden, waaronder Azzalure en Bocouture. Botuline toxine wordt niet puur in de spieren gespoten, maar het wordt verdund. Dit maakt het veilig. Het middel wordt in de spier gespoten, en die ontspant daarna. Daardoor trekt de spier niet meer samen, wat onder andere rimpels vermindert.

Wat kun je met botox?

Botox kan op verschillende manieren gebruikt worden, zoals:

    • Het verminderen van rimpels, natuurlijk
    • Het liften van wenkbrauwen en mondhoeken
    • Verkleiningen van de kin of het verkleinen van een brede kaak
    • Tegengaan van knarsentanden
    • Verminderen van migraine

Schakel een professional in

Botox is veilig, maar voor een mooi resultaat moet het wel gedaan worden door een betrouwbare professional. Doe daarom goed onderzoek wanneer je de behandeling uit wilt laten voeren. Een betrouwbare specialist is bijvoorbeeld gecertificeerd. Maar online kun je ook reviews van mensen opzoeken die de kliniek eerder bezocht hebben. Heb je hulp nodig met het vinden van die professional? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je met het vinden van een specialist in Botox in de buurt van Amsterdam.

U ook genieten van:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.