Mijn favoriete cadeaus om te geven

Op mijn blog heb ik al veel geschreven over hygge. Voor mij is het geven van cadeautjes iets wat daar ook echt bij hoort. Zeker nu de feestdagen weer op de stoep staan begin ik weer steeds meer op zoek te gaan naar leuke cadeau ideeën. Zo heb ik bijvoorbeeld bedacht dat een een cocktailcursus als cadeau een super leuk idee is. Ik vertel je graag meer over mijn favoriete cadeau ideeën in dit blog!

Cozy cadeautjes

Nu de dagen korter worden en de temperaturen dalen, gaan veel mensen hun best doen om hygge te creëeren in hun woning. Dit zijn mijn favoriete cozy cadeautjes:

  • Een zoutlamp
  • Sloffen of zachte sokken
  • Een sjaal, handschoenen en/of een warme muts
  • Een mok met theezakjes of zakjes met warme chocolademelk
  • Een dekentje
  • Mooie kaarsen

Geef een activiteit cadeau

Ook geef ik graag activiteiten cadeau om samen te gaan ondernemen. Zo kun je iemand die jarig is bijvoorbeeld een feestelijke cocktail workshop cadeau geven om met zijn allen te gaan doen. Andere leuke activiteiten om cadeau te geven zijn een high-tea, een saunabon, een kaartje voor een pretpark, een helikoptervlucht, een bioscoopkaartje, een weekendje weg, een workshop fotografie of een museumjaarkaart.

Cadeaus die altijd kunnen

Naast deze bovenstaande cadeaus zijn er nog een aantal cadeau-ideeën die altijd kunnen. Hierbij kun je denken aan een leuk bordspel zoals Qwixx, Ticket to ride, Pandemic, Hero Realms of Regenwormen. Ook fijne verzorgingsproducten voor onder de douche of in bad doen het altijd goed.

U ook genieten van:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.