Een nieuwe jacuzzi kopen

Of je nu kiest voor een opblaasbaar model, een permanent model of een miniversie: een jacuzzi in huis halen is zelden een slecht idee. Het biedt niet alleen veel voordelen voor jou, maar je familie en vrienden zullen je ook eeuwig dankbaar zijn. De mogelijkheden voor een jacuzzi in huis zijn de laatste jaren alleen maar toegenomen. Tegenwoordig is er een ruime keuze aan jacuzzi’s voor thuis en zelfs voor onderweg (ooit gehoord van een limousine jacuzzi?). In deze gids vertel ik je waar je op moet letten bij het kopen van een jacuzzi!

Wat mag het kosten?

Een jacuzzi of whirlpool voor buiten is misschien een leuk idee, maar zeker geen goedkope grap. Zeker als je een beetje kwaliteit in huis wilt halen, ben je al snel veel kwijt. Er zijn echter ook goedkopere varianten. Het is maar net waar je budget voor hebt. Zo ligt de prijs voor een jacuzzi tussen de 400 en 10.000 euro. Maar dan ben je er nog niet. Een jacuzzi heeft ook onderhoud nodig om goed te kunnen functioneren en lang mee te gaan. Dat komt neer op 200 euro extra per jaar. Daarnaast verbruikt een jacuzzi ook water en elektriciteit. Houd hier dus rekening mee als je een jacuzzi wilt kopen!

Aandachtspunten kopen jacuzzi

Als je eenmaal een budget hebt bepaald, is het tijd voor het leukste gedeelte: het kiezen van de jacuzzi. Bezoek hiervoor verschillende showrooms en leveranciers om je optimaal te ori├źnteren. Er is meer op de markt dan je denkt! Bedenk van tevoren wat voor jou belangrijk is. De belangrijkste aandachtspunten zijn:

  • Aantal mensen: hoeveel mensen gaan er in?
  • Stroomverbruik: hoe energiezuinig is de jacuzzi?
  • Kwaliteit: wil je een bepaald merk of juist niet?
  • Opties en mogelijkheden: kan je het uitbreiden of personaliseren?
  • Isolatie: hoe goed wordt warmte gereguleerd?

Populair met een jacuzzi

Een jacuzzi kopen heeft natuurlijk veel voordelen die zeker opwegen tegen eventuele nadelen. Zo kun je elke dag genieten van een luxe spa-moment voor jezelf, je vrienden uitnodigen voor een ontspannen avondje in de hottub of een romantische ervaring delen met je geliefde in de privacy van je eigen jacuzzi. Met een jacuzzi ben je dus zeker populair! Heb je een jacuzzi-tip die je wilt delen? Stuur mij een bericht!

U ook genieten van: